Szeretnék az az ember lenni az életetekben, aki megőrzi nektek a csodát, ami a pillanatban rejlik, s amikor visszanézitek a képeket, mindig emlékezni fogtok arra, hogy éreztetek akkor!Szeretnék az az ember lenni az életetekben, aki megőrzi nektek a csodát, ami a pillanatban rejlik, s amikor visszanézitek a képeket, mindig emlékezni fogtok arra, hogy éreztetek akkor!Szolgáltatásaim

Esküvői fotózás


Az esküvő életetek egyik legfontosabb napja, amelyen csodás pillanatokat éltek át együtt! Ezeket a pillanatokat őrzöm meg nektek kamerámon keresztül, hogy soha ne felejtsétek el, mennyire csodás is a szerelem!

70.000 Ft-tól

Családi fotózás


Számomra a családi képek nem a beállított mosolyról szólnak! Legyen olyan emléketek a családi albumban, amit tényleg titeket mutat meg, ami őszinte és rólatok szól! Itt vagyok és vigyázok minden értékes emléketekre! Legyen akár szülinap vagy karácsony...

35.000 Ft-tól

Kismama fotózás


Édes várakozás, amikor egy új élet növekszik a nő pocakjában. Anyaként tudom, hogy ezen időszak tele van csoda pillanatokkal, amelyekre mindig emlékezni szeretnénk!

35.000 Ft-tól

Portré fotózás


Mindig vannak fordulópontok az életben, amikor az ember szeretne egy jó sorozatot magáról. Ami megfogja az ő lényét és valóját! Legyen szülinap, új munkahely vagy csak úgy!

35.000 Ft-tól

Mindazoknak, akik az igaz pillanatokat keresik egy fotóban!


View Our Work

Készen állsz arra, hogy elmeséljük a Ti történeteteket?

Készen állsz arra, hogy elmeséljük a Ti történeteteket?