Ismerj meg!


Ajánlatkérés
A varázslat benned van!

Szia, a nevem Petusák-Pap Andrea!

Célom, hogy olyan emlékeket adják át képek formájában, ami benneteket tükröz. Amelyekre, ha ránéztek újra átéljétek a napot, a pillanatot. Azt szeretném, ha örömmel néznétek újra a családi albumban a fotóimat.

Gyerekkorom óta érdekelt a képalkotás világa, mindig is ezzel akartam foglalkozni. Ám az élet más utakra sodort, viszont magamért mindig fontos volt a fényképezés, ezért több ezer fotót készítettem az évek során.

Nézz szét a munkáim között

2020-ban, amikor kisfiam megszületett, akkor döntöttem el, hogy kezembe veszem a sorsom és megélem az álmom. Hiszen, hogyan taníthatnám meg a gyermekeimnek, hogy valósítsák meg álmukat, ha én sem teszem ezt? Ezért elvégeztem az iskolát és gyakoroltam rengeteget, s minden nap ezt teszem. Fejlesztem magam, hogy jobb legyek, mint tegnap! Szeretném, ha Ti is látnátok, hogyan látlak én Titeket, s ha ez Nektek tetszik, jó úton járok!


A pillanatoknak élek

Minden fotózáson az őszinte pillanatokat szeretném megragadni és eltenni nektek örök emlékbe. Hiszem, hogy attól lesz jó egy kép, ha megélitek mindazt, amit elszeretnétek mesélni. Legyen az a nagy napotok, egy szülinap, egy új élet születése vagy egy szimpla együttöltött alkalom, amire jó lesz emlékezni. A fotózással nem csak emléket, hanem élményt is szeretnék adni, amivel feltöltődtök, s úgy mentek tovább a mindennapokban. Szeretném, hogy ha a fényképalbumotokat fellapozzátok, éljetek át újra mindent percet, ami akkor történt.

Néhány plusz infó rólam:

  • két szuper kiskölyök anyukánya vagyok, akik mindig mozgásban tartanak és soha nem hagynak unatkozni! (ha otthoni fotózásra hívsz, hidd el nem jövök zavarba egy kis kupitól, de mástól sem)
  • nehéz zavarba hozni!
  • energiabomba vagyok (azt mondják!) - ez nincs mindig így, de ha dolgozom, akkor nem ismerem az időt, hiszen a jó pillanatokkal csak úgy repül
  • két pólusú személyiség vagyok (ami lehet egy betegség is), de itt azt értem ez alatt, hogy van az az énem, aki mindig mindent megtervez pontról- pontra, majd jön a spontán énem, aki ha úgy adódik a terveket lesöpri az asztalról és improvizál! - szóval mindenhez alkalmazkodom :)